Home » Webinars

Online HSP Masterclass!

Stappenplan naar een eigen identiteit als HSP

Nederlandstalig

Voor jou als hoogsensitief persoon zijn er weinig rolmodellen of voorbeelden om te ontdekken hoe je die grote gevoeligheid kunt integreren in alles wat je doet. Je staat er wat dat betreft alleen voor. Je voelt je anders. Je verlangt misschien wel zo sterk naar de aansluiting dat je niet anders durft te zijn.

Toch begint jouw reis met het fundamentele besluit om jouw anders zijn te omarmen. Om de wereld die werkelijk bij je hoort voor eens en al te ontdekken en in je hart te sluiten. Ook als je het gevoel blijft hebben dat niemand jou begrijpt. Jouw wereld is namelijk bijzonder. Zoals jij denkt, voelt, ziet en observeert is totaal anders dan de manier waarop de meeste mensen dat doen.

Jij kan zo diep geraakt worden dat je essenties kan benoemen waar anderen minder makkelijk bijkomen. Jij ziet dingen waar anderen meer tijd voor nodig hebben. Misschien moet je nog wennen aan de stilte in jezelf. Wellicht voel je nog een leegte van binnen. Maar let op: juist die leegte is een fundamenteel aspect van jouw identiteit. Jouw identiteit is eigenlijk om die ruimte te zijn waar, ogenschijnlijk vanuit het niets, nieuwe dingen ontstaan, inspiratie tevoorschijn komt waar deze wereld absoluut behoefte aan heeft.

Een uitnodiging: wees bereid om te voelen en omarm de leegte.

Hoe je dat doet vertel ik tijdens een vurig betoog in mijn HSP-Masterclass:
‘Stappenplan naar een eigen identiteit als HSP’.

Ik reik je alle handvatten aan om je gevoel van betekenis en eigenwaarde naar een hoger niveau te tillen.

Wil je weten wat jouw bijdrage is aan deze wereld en hoe jij je focus behoudt?

Lees er alles over op mijn nieuwe website met het complete programma van de ruim 1,5 uur durende HSP-Masterclass op video.

Aanmelden is in een paar minuten gebeurd.
Vervolgens kun je de video van deze HSP-Masterclass onbeperkt bekijken, wanneer je maar wilt.

 

HSP Masterclass, meer informatie

Voor meer informatie en aanmelden voor de HSP Masterclass ga je naar de HSP Academy:
http://www.hsp-academy.nl/hsp-masterclass/

Onlinemasterclass

 

Share