Home » Home

One Session Coaching® 1 op 1 VIP-sessie
Leven vanuit een sterke identiteit als hoog sensitief persoon (HSP)

Dilemma’s bij hoogsensitiviteit

Hooggevoeligheid kan een enorme meerwaarde in je leven zijn, maar toch kun je worstelen met vragen en gevoelens. One Session Coaching helpt je verder:

 • In een dag fundamentele dilemma’s oplossen en richting vinden.
 • Maatwerk waarmee je een stevige plek geeft aan jouw (hoog)gevoeligheid.
 • Gegarandeerd! Waarom? Jij zoekt iemand die feilloos de vinger op de goede plek legt.
 • Een topcoach die aanvoelt wat de frictie veroorzaakt die een nieuwe weg dwars zit.

Meld je aan voor de gratis kennismakingssessie van een half uur: button (1)

Uw HSP coach

Ik, Felix Brabander, ben die coach. Ik sta voor: de kern op tafel, de onderste steen boven.
Mijn streven: Meer bereiken dan slechts inzicht. Voelbaar maken waar de vernieuwing zit en alles concreet en praktisch maken. Duidelijke stappen waar je vertrouwen in hebt.

VIP-sessie, dus 1 op 1, met maximale aandacht

One Session Coaching voor hoog sensitieve personen kun je zien als een VIP-dag. Een individuele powersessie van gemiddeld tussen de 6 à 8 uur.
Maximale aandacht. Een op een.

Een shift in jezelf en een nieuw perspectief

De sessie leidt tot een ‘shift’ in jezelf. Je gaat naar huis met een planmatige aanpak, een uitgeschreven plan inclusief heldere samenvatting en daadwerkelijk zicht op een nieuw pad.  De sessie wordt integraal digitaal opgenomen. Mogelijkheid van een voortgangsevaluatie na 6-8 weken per e-mail.

Maatwerk met een garantie

Een maatwerkaanpak die je nog niet eerder hebt ervaren en die je het goede gevoel, de helderheid en het houvast geeft dat je zoekt als HSP. Ik geef de garantie dat ik de vinger op de goede plek leg.

Je motivatie tot verandering kan zich vertalen in verschillende wensen:

 • Meer verdieping in je leven, de rem eraf halen.
 • Beter inzicht in jezelf en je mogelijkheden.
 • Meer energie, plezier.
 • Een sterker gevoel van richting.
 • Een goede mix van stabiliteit en uitdaging in werk/privé.
 • Meer op een lijn zitten met gevoel en verstand.
 • Er uit halen wat er echt in zit.
 • Niet meer in een kring rond draaien.
 • Van een kruispunt af komen.
 • Afrekenen met terugkerende patronen.
 • Duidelijkheid over de volgende stap.
 • Zaken weer in de vingers krijgen.

De persoon achter One Session Coaching®

Je coach, Felix Brabander, is zeer ervaren in situaties waar zelfs ingewikkelde verborgen agenda’s of andere complexe zaken een rol spelen.

Ik zie razendsnel wat er bij mensen en in situaties speelt. Het is uitermate prettig dat ik door deze sensitieve eigenschap en ruim dertig jaar ervaring in coaching een keiharde garantie kan geven. Mijn 10.000 vlieguren in One Session Coaching zijn een feit. Deze aanpak heb ik in 11 jaar tijd ontwikkeld. Ruim tweeduizend cliënten gingen jou voor.
Lees hier de ervaringen van anderen.

Een groot deel van mijn cliënten is hoogsensitief , deze eigenschap wordt uitvoerig, diepgaand en praktisch beschreven in mijn HSP-boek ‘Follow Your Senses’.

Klanten zeggen tegen mij: Felix, jij verwoordt wat ik voel, maar waar ik geen woorden aan kon geven.

Citaat van een cliënt: Uit de succesverhalen kreeg ik aanvankelijk de indruk dat OSC gebaseerd zou zijn op een confronterende aanpak. Dat is niet zo. De glasheldere, weloverwogen en zeer betrokken manier van coachen van Felix is een verademing. Hij heeft als geen ander de tijd genomen om af te stemmen op wat ik nodig had om mij te kunnen ontspannen.

Zeker, na de sessie zal je met een paar dingen aan de slag moeten. Maar je krijgt daar alles voor mee.

Het resultaat is een echte verandering.

Ben je bereid om aan de slag te gaan na de One Session Coaching, met een planmatige aanpak? Dan zit je hier goed.

Uitgangspunt is dat jij zelf verantwoordelijk bent, dan kan ik je gids zijn.

Ben je geïnteresseerd in One Session Coaching? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Citaat van een cliënt: Ik vond dat ik goed bezig was, maar er zat veel meer in mij dat er tot aan de One Session Coaching maar niet uitkwam. Ik heb nu veel meer energie en richting. De dingen zijn echt op z’n plek gevallen.

Heb je andere HSP coaches wellicht om de tuin kunnen leiden? Door deze aanpak is dat niet meer mogelijk. Ben je op zoek naar iemand die er doorheen prikt, de eventuele angel eruit haalt die jou dwarszit? Dan ben je hier aan het goede adres.

Citaat van een cliënt: Felix bracht mij weer bij mijn gevoel. Daarna kwam alles in een stroomversnelling. Toen wist ik: toeval bestaat niet. Ik dacht altijd dat synchroniciteit een grap was, maar het bestaat echt.

Coaching voor hoogsensitieve personen, alles op een rij

One Session Coaching® bestaat uit een marathonsessie van gemiddeld 5 tot 8 uur, een planmatige aanpak met concrete stappen en handvatten, digitale opname van de sessie (audio) en een evaluatie per e-mail binnen 6-8 weken na de One Session. Voor mensen die langere begeleiding wensen/nodig hebben bestaat de mogelijkheid tot korte vervolgsessies. Dit doet echter niets af aan het concept van OSC: de sessie die op tafel krijgt wat elders niet of nauwelijks aan bod kwam.

Resultaat van HSP coaching?

One Session Coaching® brengt je voorbij een ‘point of no return’. Het risico van ‘terugvallen’ wordt hierdoor tot een minimum gereduceerd. Je krijgt absolute helderheid over je (levens)doelen, je volgende stap, je richting, je keuzes èn wat je moet doen om daar te komen. Ik werk intuitief en met de energie van het moment. Het is geen cognitieve benadering van mensen. Jij hoeft nergens in te passen. Ik stem af op jou en op wat er voor jou aan de orde is.
Let wel: na de sessie is er werk aan de winkel. Maar daar krijg je dan ook alles voor mee, op je lijf geschreven, met opties voor extra begeleiding.

Meer weten over hoogsensitiviteit of HSP coaching?

Wilt u meer weten over wat HSP is, of heeft u interesse in HSP coaching? Neem contact op, stuur mij een e-mail.

Bellen kan natuurlijk ook: 035 – 73 70 369 of 06 – 55 38 42 00.

Share