Home » Informatie voor ondernemers » Informatiepagina voor werkgevers

Informatiepagina voor werkgevers

Uw werknemers daar wilt u het beste uit halen.
Op zo’n manier dat dit voor alle partijen winst oplevert.

Bij het onderscheiden, inzetten en communiceren van talent kan ruis en onduidelijkheid optreden. Dit kan allerlei redenen hebben, zowel individu- als organisatiegebonden.

One Session Coaching maakt daar in 1 keer een eind aan en zorgt ervoor dat onduidelijkheden in de match tussen individu en organisatie verdwijnen.

In een sessie ontstaat totale helderheid over de richting, de stappen en de handvatten die de betreffende medewerker nodig heeft.
Deze handvatten ondersteunen gegarandeerd een nieuw, effectief en bevredigend pad binnen of buiten de organisatie.

Voorbeelden:

  • Geen zicht hebben op het werkelijke eigen talent en/of zich bezig houden met de verkeerde dingen.
  • Zichzelf niet begrijpen of het gevoel hebben niet begrepen te worden.
  • Wel beseffen wat het werkelijke eigen talent is, maar aanlopen tegen blokkades in zichzelf of gebrek aan bepaalde randvoorwaarden om dat talent naar buiten te brengen.
  • Extra complicerende factoren zoals stress, overspannenheid of burnout.

Bij al dit soort vragen spelen diepere mechanismen een rol die om een fundamentele aanpak vragen.
Met korte sessies van een of twee uur is het doorgaans niet mogelijk om bij dit soort vraagstukken er fundamenteel de vinger achter te krijgen.

Totale veiligheid en toch naar de bodem

One Session Coaching is een gedegen, veilige, respectvolle en toch confronterende maatwerk-aanpak die resulteert in totale helderheid, richting en concrete handvatten.
De intentie van One Session Coaching is om vraagstukken omtrent het inzetten van talent fundamenteel op te lossen.

Als coach neem ik geen blad voor de mond, ga tot op de bodem, neem verantwoording voor alles wat er in een sessie naar boven komt en maak van de sessie een gebeurtenis die als uitermate verhelderend en prettig wordt ervaren.
Een helderheid die fysiek voelbaar is en vertaald wordt naar handvatten voor nieuw gedrag.

Kort maar krachtig

Wat One Session Coaching teweeg brengt vraagt daarna soms om een extra steun in de rug. De fundamentele aanpak echter houdt het aantal vervolgsessies die eventueel daarvoor nodig zijn zeer beperkt.

U rekent hiermee voor eens en al af met ellenlange trajecten, u bespaart enorm op kosten en u bereikt direct resultaat in termen van betere inpasbaarheid, effectiever functioneren, minder conflicten, grotere tevredenheid en meer ruimte voor nieuwe lijnen die u voor uzelf en met uw medewerker(s) wilt uitzetten.

Alles op een rij:

1. Aanbod

Effectieve individuele powercoaching. Korte trajecten. Maatwerk in het quadraat.
Doel: persoonlijke effectiviteit naar een drastisch hoger niveau brengen.
Voor wie: management en medewerkers.

2. Meerwaarde voor u en uw organisatie

Integrale aanpak: zowel zakelijk als persoonlijk
Op een lijn zetten van persoonlijke en organisatiedoelstellingen
Fundamentele aanpak, echt ‘de diepte in’
Confronterend waar nodig
High impact, lage kosten

3. Aanpak en aanbod aan uw medewerker

One Session Coaching is een uniek concept waarbij uw coach, Felix Brabander, een zeer persoonlijke en confronterende dialoog met u aangaat. De One Session gaat de diepte in. Samen met Felix Brabander haalt u alles op tafel wat u nodig heeft om daarna een nieuwe weg in te slaan.
Na deze sessie gaat u concreet aan de slag met een persoonlijk stappenplan. U ontvangt de gehele sessie op CD en krijgt feedback op uw uitgebreide stand van zaken binnen 6 weken na de sessie.

Na de One Session Coaching is optioneel extra ondersteuning mogelijk in de vorm van een of meerdere korte vervolgsessies. De kracht van deze vorm van coaching zit in de eenmaligheid van een kort traject en is gebaseerd op het principe van “volg de energie”. Het nieuwe pad ontstaat terwijl we erop lopen. De structuur ontvouwt zich daarna.

4. Resultaat voor uw medewerker

Het resultaat is kortweg gezegd een ommekeer. U gaat werken en leven vanuit uw eigen kracht. We pellen samen alles af wat niets met u te maken heeft. Zo komt u uit bij de kern van uzelf en uw volgende stap.
Een puzzel van oude patronen valt op zijn plaats. Dit kan een emotionele ontlading tot gevolg hebben, een gevoel van opluchting of een helderheid die u niet eerder heeft ervaren.
In de sessie worden zowel rationele als emotionele blokkades aangesproken en doorleefd.
U gaat weg met een nieuwe richting, concrete stappen en handvatten. Hiermee bent u in staat om uw gedrag stap voor stap bij te stellen.
Door de fundamentele aanpak stapt u niet in de valkuil van eindeloze sessies waarin u de vinger niet krijgt achter de essentie.
De evaluatie van uw stand van zaken zorgt ervoor dat de vinger aan de pols wordt gehouden en dat duidelijk wordt welke extra ondersteuning u nodig heeft om op het goede spoor te blijven. De extra ondersteuning zal door de fundamentele aanpak doorgaans vrij beperkt kunnen zijn in vergelijking met andere trajecten.

5. Kosten (zakelijk tarief)

De kosten van de One Session Coaching voor werkgevers bedragen €2400,- excl. btw. per persoon.

Vervolgsessies, voor zover van toepassing, zijn 190 euro per uur excl. btw.

Dit zakelijke tarief is geldig met ingang van 1 januari 2019 en is uitsluitend voor ondernemers/werkgevers.
Voor particulieren en ZZP’ers gelden andere tarieven.

Voor meer informatie bel 035 – 73 70 369 of 06 – 55 38 42 00.

Wake-up Company
Dorotheagaarde 56
1403 JW Bussum
Telefoon: 035 – 73 70 369
Gsm: 06 – 55 38 42 00

Contactpersoon: Felix Brabander

Share