Home » HSP startpagina oud » Gespecialiseerde coaching voor hoogsensitieve mensen

Gespecialiseerde coaching voor hoogsensitieve mensen

Hoogsensitiviteit is een eigenschap waarmee je geboren wordt.
Je bent veel gevoeliger voor prikkels en indrukken van buiten.
Jouw aandacht gaat makkelijk uit naar anderen.
Je hebt moeite om de aandacht bij jezelf te houden.
Gebeurtenissen kunnen je diep raken en bezig houden, waardoor je veel in je hoofd zit.
Onvoldoende contact met je gevoel maakt dat je veel moeite hebt om keuzes te maken.
Je schiet makkelijk in twijfel en onzekerheid.

Zolang je bij je jezelf denkt ‘het loopt wel los’ en je blijft proberen te doen wat alle anderen ook doen: druk bezig zijn, te weinig pas op de plaats zetten, onvoldoende rust nemen, wordt jouw leven er niet makkelijker op. Bij iemand die hooggevoelig is, leidt doen wat anderen doen onvermijdelijk tot overspanning en vaak zelfs compleet vastlopen. De manier waarop je leeft is voor jouw gevoelige systeem erg belastend en zorgt er alleen maar voor dat je totaal niet meer weet wat je nu echt zelf wilt.

Wil je dit doorbreken, dan is het essentieel om te ontdekken waar het afsluiten voor je gevoel is ontstaan en om die rem er af te krijgen. Als je daar midden in zit, afgesloten van je gevoel, dan heb je ook niet of nauwelijks meer zicht op een oplossing.
Het is dan heel belangrijk dat je hulp zoekt om die patstelling in jezelf te doorbreken en niet gaat denken dat je het weer in je eentje moet oplossen of dat je vindt dat je het teveel buiten jezelf zoekt. Dat zijn alleen maar tekenen dat je erg de controle wilt houden. Dat mag natuurlijk maar controle leidt altijd tot meer stress en spanning. Houd op met jezelf voor de gek houden. Ga echt ontdekken, met goede begeleiding, wat jouw hooggevoeligheid voor jou betekent.

Met mijn zelf ontwikkelde One Session Coaching (OSC) zet ik in op een fundamentele aanpak: echt alles op tafel in een sessie. Extra ondersteuning is beschikbaar, zeker.
Altijd vragen mensen aan mij: ‘kan jij er werkelijk bij mij doorheen prikken? Andere hulpverleners kon ik altijd makkelijk om de tuin leiden. Ik zoek iemand bij wie dat niet kan.’ Mijn antwoord: ‘dan ben je hier aan het goede adres. Ik voel haarscherp aan of dingen kloppen of niet en leg daar direct de vinger op.’

Voel je dat er meer in zit dan je eruit haalt? Neem contact op. Boek een sessie. Of ga voor een gratis kennismaking, hetzij telefonisch (ong. 10-15 minuten) hetzij live (ong. 25-30 minuten).

One Session Coaching is een sessie van meestal tussen de 6 à 8 uur.

Meer praktische details kun je lezen in de FAQ.

Lees hier waarom One Session Coaching zo onderscheidend is.

Bekijk hier de ervaringen van anderen.

Interesse voor wat One Session Coaching voor jou kan betekenen?

Neem contact op via het contactformulier
Of bel: 035 – 73 70 369 of 06 – 55 38 42 00 voor een eerste kennismaking. Kost niets en verplicht tot niets!

 

 

 

Share