Home » Home » Testimonial

Felix Brabander

Felix Brabander is in staat woorden te geven aan het onbenoembare. Hij voelt haarfijn aan wat er in de onderstroom van uw wezen speelt en naar buiten wil komen. Hij maakt zichtbaar wat voor u nog een grote blinde vlek of kwaliteit is en wat u slechts kent als ‘dat knagende gevoel’.

Als een laserstraal stemt hij daarop af en brengt dat aan het licht. Op een doordringende en veelal indringende wijze legt hij in alle kwetsbaarheid bloot wat u angstvallig verborgen houdt voor uzelf en uw omgeving. De kracht van zijn aanpak is onder meer dat hij u dit zelf laat verwoorden en (her)beleven.

Hij raakt niet alleen aan uw overtuigingen (de mentale laag) maar verbindt deze ook met de emotionele/gevoelsmatige kant van uzelf. Een nieuwe richting, een aanpak, een nieuwe strategie, een nieuw leven ontstaat niet vanuit het mentale, maar vanuit een innerlijk weten.

In één sessie laat hij ruimte opdat u al uw ‘gezichten’ mag laten zien. Felix stelt zich hierbij op als een haarscherpe spiegel. Hij legt verbanden waar u ze nog nooit eerder zag. Langzaam ontwaart zich voor uw ogen de rode draad in uw leven en ervaart u zelf de antwoorden op uw levensvragen. Hij schroomt daarbij niet de confrontatie met uw ‘muurtjes’ aan te gaan. Hij heeft slechts één doel: met hart en ziel tot uw kern door te dringen. Dat lukt hem mede dankzij zijn gevoel voor timing, een sensitieve gidsende aanpak, gebaseerd op veiligheid en vertrouwen.

 

Share