Home » Regels seminar

Regels Training

Aanmelden
Je meldt je aan voor deze training door het inschrijfformulier in te vullen. Door je aan te melden, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Een week voor aanvang van de sessie sturen wij je een herinnering en een routebeschrijving toe.

Wat kost het?
Deze training kost €97,- (incl. BTW). Dit bedrag is inclusief documentatie, koffie/thee en een gezonde energizer snack en als gratis bonus het HSP-energiemodel ter waarde van 27 euro. Op al onze trainingen zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten.

Annuleren
Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd kosteloos laten vervangen door een collega of relatie, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per email tot drie weken voor aanvang van het seminar.

Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per e mail van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van €25,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Privacy
Wake-up Company geeft een garantie op je privacy. Dat houdt in dat je gegevens in veilige handen zijn. Ze worden nooit verkocht of geleend

 

Share