Home » Informatie voor ondernemers

Informatie voor ondernemers

Goede personal business coaching is effectief als de coach verder gaat dan alleen wat jij zelf inbrengt.
Dit is een tijd waarin business vooral personal business is. Dat maakt of iets een ziel heeft en de potentie heeft om de flow te creëren die je als ondernemer of commercieel verantwoordelijke zoekt en eigenlijk vanzelfsprekend vindt.

Ik ben Felix Brabander en gebruik al mijn zintuigen en sensitiviteit om jouw persoonlijk functioneren en jouw business naar een hoger niveau te brengen, als jij dat wenst.
Hoewel ik een kei ben in strategische planning, kijk ik absoluut altijd ook naar persoonlijke verlangens, ambities en doelen. Echter, het echte goud zit een laag dieper, daar waar de echte energie zit en waar deze weglekt. Ieder energielek dat verborgen blijft vormt een destructieve rem op je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Vaak weet je wel wat er niet klopt, maar het kan steeds in de hectiek uit je vingers glippen.
Mijn cliënten vinden wat ik boven water krijg vaak verbijsterend èn verrassend. Een uitspraak van een directeur bij een oliemaatschappij: ‘Jij heb op tafel gekregen wat elders niet eens zou zijn aangeraakt.’

Ben je uitgekeken op begeleiding die de kern niet raakt?
Word je moe van methodes die ‘er niet doorheen prikken’?
Zoek je zowel diepgang als een hands-on vertaling naar de praktijk?
Wil je echte aandacht en persoonlijke afstemming?

Ik ga ervan uit dat je omzetverantwoordelijk bent, hetzij in je eigen bedrijf, hetzij als compagnon of als commercieel leider in een organisatie. Als je op zoek bent naar nieuwe energie, nieuw perspectief, dan is dit mijn aanbod: zie One Session Coaching als een ervaring waarop je straks kan terug kijken als een point of no return. De garantie die ik kan geven is dat ik altijd de vinger leg op de goede plek en dat jij er fundamenteel beter van wordt. Het vraagt zeker een investering in tijd en energie, ook na de sessie. Daar krijg je echter alles voor mee. Heb je behoefte aan een echt ‘Turning Point’, kies dan voor de door mij zelf ontwikkelde aanpak die One Session Coaching heet.

Dit is wat je krijgt door de One Session Coaching:

  • Totale helderheid over het echte fundament in je business tijdens een marathonsessie van tussen de vier à acht uur.
  • Vertaling naar persoonlijke stappen en een bijpassende zakelijke strategie.
  • Advies voor de zakelijke structuur die de nieuwe richting het beste ondersteunt.
  • Degelijke follow up en met name email evaluatie gedurende de eerste 6 weken na de OSC-sessie.
  • Optioneel de mogelijkheid tot extra ondersteuning door korte vervolgsessies, indien gewenst.
  • Weggaan met meer dan je had verwacht.

Klik hier voor een gratis gesprek van een half uur en ik doe je na deze kennismaking een krachtig en indrukwekkend aanbod.

 

Share