Home » HSP-Diagnose-&-Advies-sessie

De HSP Diagnose & Advies sessie


Ontdek je kracht als hoogsensitief persoon – Met een VIP-sessie van 60 tot 90 minuten speciaal voor jou.

Gevoelig voor verandering
Als hoogsensitief persoon (HSP) heb je een bijzonder vermogen om diepe verbindingen aan te gaan en emoties intens te ervaren. Deze sterke reacties op je omgeving kunnen je ook gevoeliger maken voor veranderingen en nieuwe situaties. Het kan dan verleidelijk zijn om vast te houden aan het vertrouwde en bekende.
Misschien herken je dat gevoel van onzekerheid bij het aangaan van iets nieuws, of de angst om iets waardevols te verliezen. Dit kan ertoe leiden dat je vast blijft houden aan bestaande patronen, zelfs als deze niet langer in je voordeel werken.
Neem eens de tijd om op te schrijven welke dingen in je leven momenteel te veel energie vragen. Het kan gaan om uitdagingen op het gebied van je hoogsensitiviteit, je relaties, je omgang met anderen, je werk, of het zoeken naar zingeving.
Het kan ook zijn dat je merkt dat je meer moeite hebt met het verwerken van veranderingen. Jouw diepgaande manier van informatie verwerken kan nieuwe situaties en onbekende omstandigheden overweldigend maken. Dit kan een gevoel van onzekerheid veroorzaken, waardoor het vertrouwde aantrekkelijker lijkt.

Een sterker gevoel van verlies
Als hoogsensitief persoon kan je ook sterker reageren op het gevoel van verlies. Het loslaten van iets dat je waardeert, kan pijnlijk zijn en gevoelens van verdriet of verlies oproepen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat deze gevoelens een complexe mix vormen die je besluitvorming en gedrag kunnen beïnvloeden. Er zijn drie factoren die hierin een rol spelen: de ‘denkfout van verzonken kosten’, de angst voor het verliezen van iets vertrouwds en de gevoeligheid voor veranderingen die kenmerkend is voor HSP’s.

Door je bewust te worden van deze factoren, kan je als HSP betere beslissingen nemen en positieve veranderingen omarmen wanneer dat nodig is. Tegelijkertijd kan je rekening houden met je unieke behoeften en je hoogsensitiviteit inzetten als een kracht.

Ontdek jouw potentieel met mijn speciale VIP Powersessie van 60 tot 90 minuten

Lieve lezer, je hebt misschien nog niet volledig ontdekt hoe gevoelig je daadwerkelijk bent, een kenmerk dat veel mensen met een hoge gevoeligheid delen. Het omarmen van deze gevoeligheid kan een uitdaging zijn, mede door verborgen belangen, tegenstrijdigheden en een sterke overlevingsdrang. Het kan voelen alsof er een barrière is die doorbroken moet worden.

Ik ben er om je te helpen. Met mijn speciale ‘Diagnose & Advies’ – sessie, bied ik een unieke VIP Powersessie aan. In deze één-op-één sessie via Zoom, krijg je inzicht in je huidige situatie, de invloeden vanuit je verleden en de valkuilen van het heden. Samen ontdekken we de meest effectieve oplossingen voor jou.

Als je al bekend bent met mijn werk, via mijn website, de verhalen van anderen, mijn YouTube-video’s of wellicht lezingen, dan heb je wellicht geen introductiesessie nodig.
Je bent klaar om de diepte in te gaan, op zoek naar coaching die voorbij je barrières kan reiken, met respect en liefde.

Als dit je aanspreekt, klik dan op de onderstaande link om jouw VIP-sessie te bestellen. Normaal gesproken kost 1,5 uur coaching €225,-.
Maar tot en met 27 augustus 2023 (verlengd), kun je profiteren van een speciale aanbieding en betaal je slechts €59,-. En dat is een investering waar je gegarandeerd veel voor terug krijgt.

Ik wil meer mensen bereiken die oprecht op zoek zijn naar een krachtige spiegel die verder gaat dan wat ze tot nu toe hebben ervaren. Daarom bied ik deze bijzondere gelegenheid aan.

Neem nog even de tijd om de HSP Diagnose & Advies folder te lezen die fors is uitgebreid.

Bestel hier jouw VIP Powersessie

Zodra ik je bestelling heb ontvangen, neem ik contact met je op om een datum en tijdstip te plannen.

Met warme groet,

Felix Brabander

06-55384200

Share