Home » HSP-boek Follow Your Senses

https://onesessioncoaching.nl/product/follow-your-senses

Follow Your Senses – Alles wat jou nooit verteld is over hoogsensitiviteit

 

derde-druk

 

Hartekreet van een lezeres:

“Ik ken geen ander boek dat mij zo diep geraakt heeft
en op het spoor heeft gezet van wie ik werkelijk ben,
waar ik echt naar verlang. Had ik dit maar eerder gelezen’”

Herken je de volgende obstakels in de dagelijkse omgang met je hoogsensitiviteit?

  • Veel stress door prikkels van buiten.
  • Veel in je hoofd zitten en geen goed contact met je gevoel.
  • Slecht ontwikkeld gevoel van eigen identiteit.
  • Sterke tot extreme gerichtheid op anderen.
  • Moeite om je grenzen te bewaken, ook en vooral in relaties.
  • Snel last van overspanning en groter risico op (repeterende) burn-out.
  • Versnipperen van je energie.
  • Moeite met het vinden van een baan die bij je past, vaak onder je niveau.
  • Verborgen kwaliteiten op het creatieve vlak, maar tevens moeite om deze te ontwikkelen en/of naar buiten te brengen.

– 

Follow your senses staat boordevol praktische tips en makkelijk toepasbare handvatten voor mensen die zich geheel of gedeeltelijk herkennen in hoogsensitiviteit op alle terreinen van het leven.

 

 

Dit boek is een investering voor de rest van je leven.
Ik wens je heel veel leesplezier en inspiratie!

 

Dit is wat mensen zeggen die mijn boek reeds hebben aangeschaft:

‘”Als HSP kan ik je vertellen dat ik diep geraakt ben door diverse passages in het boek.
De treffende formuleringen raken me. Ze hebben zo veel kracht. Er staan mooie poëtische zinnen in de tekst. Troostend en bemoedigend, de kern van de waarheid rakend. Ik voel me na het lezen van dit boek gevoed, geïnspireerd en begrepen.’”
Lia Hesemans, schrijfcoach, Stroomvantaal

 *******

Wat heb je een geweldig goed boek geschreven over hooggevoeligheid.
Een enorme eyeopener.Wat een passie en kracht om dit tot een bundel te vormen.
Ik weet zeker: het beste boek wat ik ooit gelezen heb over hoog gevoeligheid.
Met name de handreikingen in je boek zijn zeer sterk en overtuigend.
Bedankt voor dit waardevolle geschenk!
Antoin van Stigt

 *******

“Ik heb jouw boek in een adem uitgelezen. Wat een fantastisch boek! Een feest van herkenning! Dit boek stijgt ver uit boven alle andere boeken die over hoogsensitiviteit gaan. Tot in de kleinste finesses geef jij inzicht in de leefwereld van hoogsensitieven, waardoor veel dingen op z’n plek vallen.”
Ingrid

 *******

Citaat van een vader:lieve meid, dit boek gaat gewoon over jou’.

 *******

Ik ben in jouw boek op bladzijde 26 en jij hebt het continue over MIJ, alsof het puur persoonlijk geschreven is! Een prachtig cadeau voor mezelf! Ik ben onthutst, ontroert en flink wakker geschud in de enorme herkenbaarheid van wat jij beschrijft. Mijn God, wat een ‘wegwijzer’! Wat overheerst is een gevoel van dankbaarheid.
John H.

  *******

Geweldig wat een verhelderend boek!!!!
Ik heb vrijdag het boek gekocht en heb het met tranen van herkenning gelezen.
Wat een inspirerend boek.
Ingeborg

  *******

Dit boek geeft ook voor niet hsp’ers een duidelijk beeld wat hoogsensitief zijn eigenlijk inhoud. Zo is de band met mijn ouders na een breuk (veroorzaakt door een psycholoog zonder kennis van hsp) door het lezen van dit boek hersteld en hechter geworden. Voor niet hsp’ers en hsp’ers dus echt een aanrader.
Jacqueline

  *******

Lees alle testimonials over het boek

Dit boek is een investering voor de rest van je leven.

 

Dit wil ik graag bestellen:

 

Follow Your Senses
Alles wat jou nooit verteld is over
hoogsensitiviteit

Uitgave 31 mei 2016 (Nederlands, 4e druk)
227 bladzijden, hardcover
€ 65,–

Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland

Wanneer je geen internet bankieren hebt, klik hier

Share