Home » OSC plus

One Session Coaching PLUS: een VIP dagsessie met drie follow-up sessies en nog veel meer

Hierbij een overzicht. In het One Session Coaching Plus pakket zit het volgende bij inbegrepen:

 • Een fundamentele VIP-sessie (1-op-1). Eindelijk eens echt naar de kern en de vinger krijgen achter alles wat dwars zit (keuze: 1 hele dag of 2x een halve dag).
 • Een plan met stappen en handvatten (gemiddeld 12 – 18 bladzijden) waar je nog maanden en zelfs jaren uit kan putten.
 • Drie vervolgsessies van 1-1,5 uur (6 maanden geldig) om al je onzekerheden en vragen weg te nemen, die er wellicht na de One Session Coaching kunnen zijn.
 • Digitale opname van alle sessies.
 • Een extra bonus: twee maanden gratis toegang tot de vijf online trainingen van de HSP-Academy, waardoor je hoogsensitiviteit op een dieper niveau gaat begrijpen en er nog beter mee om zal kunnen gaan.

Toelichting op het hele proces van verlangen naar impact:

Voel jij een groeiend verlangen naar het oplossen van bepaalde steeds terugkerende dingen in je leven? Daar ben je zeker niet alleen in. Het is voor al mijn cliënten dè aanleiding om contact met mij op te nemen

Bijvoorbeeld vanwege een patroon, een overlevingsmechanisme, een gebrek aan liefde, teveel ruis in je hoofd? Of .. heb je duidelijker voor ogen welke kant het op moet met je werk of een eigen zaak, maar mis je de handvatten of de mindset om op een ander niveau te gaan functioneren?

Voel je niet bezwaard, neem het jezelf niet kwalijk. Juist als je een gevoelig mens bent en zeker wanneer je hoogsensitief bent, zijn je overlevings- en afweermechanismen veel en veel sterker.
Zolang je jouw ervaringen ziet als lessen zal je gezegend zijn met een groeiende helderheid en begrip voor jezelf. Laat je meevoeren door de stroom, de wind, de natuur.

Zal ik wel, zal ik niet meegaan met de stroom
Weet dat je lange tijd dingen kan afhouden. Verandering is niet persé je sterkste kant. Echter, voel je een groeiende behoefte aan een doorbraak? Dan mag je dat zien als een signaal van je ziel, je intuitie, in ieder geval vanuit die laag die jou tot de orde roept met een fluisterstem. Soms komt zo’n stem op een goed moment, maar net zo goed komt de uitnodiging tot een volgende stap wat ongemakkelijk binnen. Het haalt je vrijwel altijd ook uit je comfortzone. Zou je daar wat hulp bij willen? Van iemand die een extra licht laat schijnen op wat er nou echt aan de hand is. Zou je willen dat iemand eens door je ‘verhaal’ heen prikt? En laat zien wat er nu echt van waar is. Iemand die zowel een deur open zet alsook jou helpt om in een veilig proces van verandering te stappen? Deze beide aspecten van transformatie, een nieuw licht en een stap voor stap proces zijn nu door mij samen gebracht in een One Session Coaching Plus.

Ook mijn coaching krijgt hiermee een nieuwe boost
Het is al eerder aangekondigd: ik begin aan iets nieuws: een fundamentele verandering, een wijziging in mijn One Session Coaching. Er zitten nu standaard drie extra vervolgsessies bij. Dat geeft meer zekerheid en houvast.

Ter toelichting: Er zijn, zeker in deze sterk veranderende tijden, doorgaans twee uitdagingen in een menselijk veranderingsproces:
1) een deur die open moet. Je kan zeggen ‘de deur naar jezelf’, en
2) een follow-up waarin onzekerheden worden weggenomen èn alles ook echt kan beklijven, zodat hoop verandert in vertrouwen.

Een nieuw voorstel dus
Voel nog eens goed wat jou momenteel het meeste triggert in jouw leven?
Denk daarbij eens aan liefde voor jezelf. Pas er voor op dat je niet gewend raakt aan beperkingen waar je eigenlijk veel aan kan doen.
Weet je, de dingen gewoon maar ondergaan leidt niet tot liefde voor jezelf.
Ja, ik weet het: Jij bent van de harmonie. Laat ik daar wat meer over zeggen.

De weg naar productieve (!) harmonie
Het klassieke harmonie-streven brengt vaak rotte vruchten voort.
Dat streven staat namelijk toe dat dingen niet echt passen.
En dat bij een HSP die van zuiverheid houdt. Laat ik je direct aanspreken: Van jou moet het altijd kloppen.
Maar ja, tough love, je bent geen strijder, maar een overlever.
Je laat de dingen te makkelijk over zijn kant gaan. In de hoop dat het wel over gaat. Je weet wel hoe vaak je al ontdekt hebt dat je op essentiële punten het gevoel kan hebben dat je weer bent waar je een aantal jaren geleden ook was. Je bent niet de enige. Dat kan niet anders dan vermoeiend zijn of zelfs leiden tot moedeloosheid.

Echte liefde
Toch zeg ik: wees die strijder. Zonder jouw strijd is er ook geen liefde.
Ik zal dat toelichten: zodra jij je diepe liefde verklaard aan iemand of iets (en wij HSP’s gaan voor diep en intens niet?), word je getest.
Je wordt getest door het leven. Die test luidt als volgt: Hou jij wel echt zo diep en intens van datgene waar jij van beweert te houden?
Dat is een quote die ik vaker heb gebruikt.

Met andere woorden: als jij zegt dat je van iemand of van iets diepgaand houdt, dan zal je je moeten voorbereiden op strijd. Je zal moeten kiezen voor de bereidheid tot strijd. En dan strijd in de meest positieve betekenis van het woord. Bijvoorbeeld strijden voor het beter worden van een ziek kind of een zieke partner of voor een zeer fundamenteel principe. Daar kan je het mee vergelijken. Noem het betrokkenheid of een krachtig bewustzijn van wat echt belangrijk is.

Uiteindelijk gaat het leven over liefde. Ook en vooral voor HSP’s.
Alleen hebben HSP’s die valkuil om te denken dat als er maar harmonie is, dan is er liefde. Niets is minder waar.

Voel jij ook dat er iets nieuws naar binnen sijpelt?
Als er iets is wat mij steeds vaker opvalt, dan is dat het sterk aanwezige en zelfs groeiende verlangen naar liefde en verbinding.
Dat is ook niet gek in deze tijden.
Het dringt in ieder geval steeds dieper tot mij door. Niet in de laatste plaats omdat ik het gevoel dat ik zelf liefde ben, heel diep ben gaan voelen. Het is voor mij een bron geworden. Van kracht, ogenschijnlijk toeval, synchroniciteiten, intuïtie.

Voor een HSP geldt dit verhaal van de liefde nog sterker dan voor een niet HSP. Hiervan bewust worden neemt tijd in beslag en niet een beetje. Ik zie hoeveel moeite het mijzelf heeft gekost en hoeveel moeite anderen ermee hebben gehad om zo ver te komen. Daarmee bedoel ik: het fundamenteel toelaten van de liefde. Wat was daar niet voor nodig?

Jij als HSP weet daar alles van. En als je niet zo’n overlever was, had je de hoop al opgegeven. Maar iets in jou heeft de kracht om te blijven dromen. Iets in jou geeft nooit de hoop op, zelfs wanneer alle dromen zijn vervlogen. Je hebt als het ware het overleven op een leegte tot een kunst verheven. Besef je dat?

Die leegte verdwijnt als je diep inzicht krijgt in waar je eigen pijn zit èn wanneer je in staat ben om ook een beetje actie te ondernemen, zodat die pijn zachter wordt, kan smelten. Zodat jij weer kan voelen en daardoor het universum weet wat je echt wilt.

Twee vragen:
1. Hoe komt dat? Die neiging om te overleven op een leegte?
2. En .. Wat is eigenlijk overleven?

Hoe komt dat?
Om met het eerste te beginnen. Veel van de dingen waar het leven jou in trekt, daar wil je vooral uit. Het is niet wat jij wilt, het is teveel en vooral teveel van wat niets met jou te maken heeft. Maar daar ben je je lange tijd niet eens van bewust. Het kan een tijd duren voordat jij je gaat afvragen ‘en wat wil ik nou?’

En als dan die drang toeneemt om zaken echt op te lossen? Dan heb je als HSP geleerd om een omtrekkende beweging te maken, heel lang om de hete brij heen te draaien. Vanuit een afschuw van confrontaties en disharmonie. Bovendien wil je goed geïnformeerd zijn en eerst weten waar het nu over gaat. Dus eerst lees je alles wat los en vast zit over hoogsensitiviteit. Iedereen kent die fase wel, er steeds meer over willen weten totdat je bij ieder gesprek met vrienden of professionals niet anders kan dan zeggen ‘dat weet ik al’. Dat is iets anders natuurlijk dan ‘het gaan doen’. Je bedoelt eigenlijk: ‘Waarom zou ik aan dit of dat traject beginnen als ik het allemaal wel weet?’

Het is een bijzondere kracht van HSP’s om veel ergens over te weten, zeker als het gaat over persoonlijke ontwikkeling. De valkuil die daarbij steeds op de loer ligt is dat je nergens echt IN gaat. En zonder dat je het beseft gooi je die eerste belangrijke les in de liefde overboord: je moet erin. In de liefde.

Ik druk je graag op het hart: heb je ergens frictie in je leven en wil je het echt oplossen? Duik er dan in. Maak er echt contact mee, met wat het probleem ook is. Omarm het, grijp het vast, ga het voelen en doorleven en merk dan dat het gevoel verandert. Iets wordt ineens toegankelijk, er gaan deuren open, er ontstaan inzichten die eerder ver buiten bereik bleven.
Vind je dat lastig? Ik heb daar handvatten en oefeningen voor.

Wat is overleven?
Dat is deels informatie tot je blijven nemen en er verder niet zoveel mee doen. Het is vooral ergens om heen blijven cirkelen.
Rondjes draaien om wat de beste versie van jezelf zou kunnen zijn.
Ja, er kan heel veel dwars zitten.

Maar: Voelen is de kern van het echte weten. Zeker voor een HSP. Zodra jij echt gaat voelen, zonder weerstand, ja dan kom je in een nieuwe wereld.

Jouw belevingswereld
Heb je het idee al toe kunnen laten dat je eigenlijk in een andere wereld leeft? En dat je er nog steeds te weinig contact mee maakt?
Of durft te maken?

Ik zeg je: Juist in het voelen valt alle twijfel weg. Daar ben je zeker van jezelf. Ten minste: als je het voelen voor 100% kan toelaten.
Dan krijg je jouw anker terug. Dat is echt zo.

Van onmacht naar niet-weten. Van niet-weten naar weten
Weet je al wat de sleutel is voor alles wat nu nog niet mogelijk is, alles wat nu nog problemen oplevert?

Denk dan aan: Gebrek aan eigenwaarde, chronische behoefte aan goedkeuring, nergens en overal bij willen horen, niet weten welke kant je op moet, moeite hebben met het maken van keuzes, eindeloos in je hoofd zitten, alles van te voren al willen weten. Alles leuk vinden, niets leuk vinden. Extreem de controle willen houden. Heel snel praten. Steeds ja-maren. Het houdt allemaal met elkaar verband. Alles zelf willen oplossen. Is dat mogelijk? Ja, echter zelden.

Kijk, de onmacht slaat toe als je gewoon niet weet waar je moet beginnen. Zodra de onmacht toe slaat is het einde zoek.
Het perspectief valt weg. En daarmee ook de hoop tot echte verandering. Het leidt tot verslavingen.

Ik zie het steeds weer gebeuren. Als je echter de moed hebt om je over te geven aan het niet-weten, dan gaan er deuren open.

Een nieuw begin
Overweeg om gebruik te maken van mijn One Session Coaching Plus.

Wil je een nieuw fundament leggen voor de rest van je leven?
Vul hier onder het contactformulier in voor een gratis telefonische informatie sessie van 20 minuten, waarin je jouw vragen kunt stellen en ik je al kan helpen aan meer helderheid over de aanpak, ook over het resultaat en hoe belangrijk transformatie momenteel wellicht voor je is.

Ik wacht graag op je bericht.

Hartelijke groet,

Felix Brabander

Gsm: 06-55384200

Felix Brabander, personal coach, HSP One Session Coaching 1-op-1. Creator HSP Academy. Online courses.
Diepgaande inzichten en handvatten om echt te begrijpen wat HSP zijn betekent, welke waarde het heeft voor jezelf en voor anderen. Welke valkuilen er zijn en wat het betekent voor je gezondheid, je relaties en succes in je leven.

Contactformulier voor een One Session Coaching PLUS

  Naam (vereist):
  Aanhef:
  DhrMw
  Telefoonnummer (vereist):
  Tijdstip om te bellen:
  overdag's avonds
  Email (vereist):
  Beschrijf hier kort je situatie plus hulpvraag:

  Dank voor je bericht. Ik neem per omgaande contact met je op voor een gratis telefonische informatie sessie van 20 minuten. Graag tot dan.

  Share