Home » OSC plus

One Session Coaching PLUS: een VIP dagsessie met drie follow-up sessies en nog veel meer

Hierbij een overzicht van het One Session Coaching Plus-pakket. Het is uitgebreider dan de klassieke One Session Coaching van 1 dag met plan en geluidsopname.
Het One Session Coaching Plus-pakket bestaat uit:

 • Een fundamentele VIP-sessie (1-op-1). Eindelijk eens echt naar de kern en de vinger krijgen achter alles wat dwars zit (keuze: 1 hele dag of 2x een halve dag kort achter elkaar).
 • Een plan met stappen en handvatten (gemiddeld 12 – 18 bladzijden) waar je nog maanden en zelfs jaren uit kan putten.
 • Digitale opname van alle sessies.
 • Extra: Drie vervolgsessies van 1-1,5 uur (6 maanden geldig) om al je onzekerheden en vragen weg te nemen, die er wellicht na de One Session Coaching kunnen zijn. En natuurlijk ervoor zorgen dat je op het goede pad blijft.
 • Een extra bonus: zes maanden gratis toegang tot de vijf online trainingen van de HSP-Academy. Hiermee ga je jouw hoogsensitiviteit echt op een dieper niveau begrijpen en er nog beter mee om zal kunnen gaan.

Wil je een nieuw fundament leggen voor de rest van je leven?

Kijk eens naar je huidige situatie: Loop je vast? Of worden dingen stroever? Leef je teveel in je hoofd en levert dit stress op?
Of: Heb je één thema dat steeds terug komt en veel energie kost?
Wil je echt naar de kern, er niet meer omheen draaien èn de rust van een degelijke follow-up zodat je altijd steun in de rug hebt?

Vul dan hier onder het contactformulier in voor een gratis telefonische informatie sessie van 20 minuten, waarin je jouw vragen kunt stellen.
Je krijgt meer helderheid over de aanpak en het resultaat: beter weten wie jij bent, wat jouw verlangens zijn en hoe je daar sneller kan komen.

Ik wacht graag op je bericht.

Hartelijke groet,

Felix Brabander

Gsm: 06-55384200

Felix Brabander, personal coach, HSP One Session Coaching 1-op-1. Creator HSP Academy. Online courses.
Diepgaande inzichten en handvatten om echt te begrijpen wat HSP zijn betekent, welke waarde het heeft voor jezelf en voor anderen. Welke valkuilen er zijn en wat het betekent voor je gezondheid, je relaties en succes in je leven.

Contactformulier voor een One Session Coaching PLUS

  Naam (vereist):
  Aanhef:
  DhrMw
  Telefoonnummer (vereist):
  Tijdstip om te bellen:
  overdag's avonds
  Email (vereist):
  Beschrijf hier kort je situatie plus hulpvraag:

  Dank voor je bericht. Ik neem per omgaande contact met je op voor een gratis telefonische informatie sessie van 20 minuten. Graag tot dan.

  Share