HSP boek recensie

Boekentip Vereniging Hooggevoelig Nederland

Door Martine Husken-van Kregten
redacteur, nieuwsblad Vereniging Hooggevoelig Nederland

Boek “FOLLOW YOUR SENSES
Alles wat jou nooit verteld is over hoogsensitiviteit”

Felix Brabander

Ja, ik ontvang graag het gratis HSP inspiratiedocument met de Checklist op weg naar jezelf en Tips voor je creativiteit

*verplicht veld
dit veld niet invullen s.v.p.

Ik kreeg dit boek afgelopen najaar te lezen van een vriend. Het is echt de moeite waard. Ik las het boek in een ruk uit. Toen in een 2e ruk en vervolgens besloot ik een samenvatting te maken. Want ik wou alles wat er in stond wel in me opzuigen maar de woorden bleven maar over elkaar heen tuimelen. Niet eerder trof ik een boek over hoogsensitiviteit dat mij zoveel te zeggen had op zoveel manieren. In andere boeken miste ik toch steeds zaken die Brabander bijna tussen neus en lippen door vernoemt. En komt hij tot een opmerkelijke slotsom over hoogsensitiviteit. De informatiedichtheid van dit boek is ook enorm, misschien omdat hij in dit ene boek al zijn kennis en ervaring, het totale plaatje van wat hoogsensitiviteit is, wat het betekent en hoe je er optimaal mee kan leven, beschrijft.

Dus: als je kan, lees het boek.

Martine Husken-van Kregten

VHN Nieuwbrief 2011 – 3e kwartaal: 23 september 2011

One Session Coaching

De inhoud:
1.   Een-op-een-powersessie
2.   Geluidsopname van de sessie
3.   Praktisch plan
4.   Voortgangsevaluatie

HSP-boek

Bedrijfsinformatie

Wake-Up Company
Felix Brabander
Dorotheagaarde 56
1403 JW Bussum
KvK-nummer: 30203446
Btw-nummer: NL090847465B01
Tel: 035 - 73 70 369 /
06 - 55 38 42 00